Home / archiefcentraal / voorzitter mkb positief bij ondernemers

voorzitter mkb positief bij ondernemers

Biesheuvel hield om te beginnen een toespraak over het ondernemersklimaat in Nederland en het belang van het MKB voor de nationale economie. Om te illustreren dat ook het nieuwe kabinet dit belang onderkent, liet Biesheuvel weten dat de eerste afspraak van de nieuwe minister van Economische Zaken Henk Kamp deze week met hemzelf was. Hij was dan ook positief gestemd over het nieuwe kabinet.

De voorzitter van MKB Nederland vertelde verder dat in het nieuwe regeerakkoord de weg naar Europa open staat en dat dit goed is voor de ondernemers. Volgens hem zijn zij namelijk nodig om de economie weer op gang te helpen. Wel acht hij het noodzakelijk het consumentenvertrouwen weer toeneemt en de kredietverlening weer wat ruimer wordt.

Na de toespraak van Biesheuvel ging burgemeester – en PvdA-senator – Han Noten met hem in gesprek over diverse onderwerpen. Noten bedankte de spreker en gaf hem een schaal van keramiek, die symbool staat voor de Vecht en de openheid van Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.