volleyballen voor serious request

Een behoorlijk aantal leden van Protestantse Gemeente Dalfsen is zaterdag in actie gekomen voor Serious Request. De achterste hal van de Trefkoele was afgehuurd en een mix van jong en oud kon, na een gezamenlijke warming up, volleyballen en badmintonnen.

Bij het volleyballen speelde team Serious tegen team Request. Met soms hoogstandjes aan beide kanten van het net bleek team Serious duidelijk het betere team. Daarnaast speelden de badmintonners hun partijtjes onder aanmoediging van het enthousiaste publiek. De Trefkoele toonde zich van zijn beste kant en sponsorde de huur voor de helft.

Aansluitend aan dit sportieve gebeuren kon men aanschuiven bij een heus stamppotbuffet in kerkelijk centrum ‘De Overkant’. De beheerder van de Overkant, Dirk de Vogel, had zijn best gedaan en de aanwezigen lieten zich het buffet goed smaken. Uiteraard werd een ieder uitgenodigd een donatie te doen voor Serious Request en dat leverde een slordige 700 euro op.

Komende maand zijn er nog meer activiteiten in Dalfsen voor Serious Request. De jeugd van de Prot. Gemeente zal eind december de opbrengst naar het Glazen Huis in Enschede brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.