Home / archiefcentraal / volle bak bij beroepenmanifestatie

volle bak bij beroepenmanifestatie

Meer dan 1100 leerlingen van alle scholen voor voortgezet onderwijs in de gemeenten Hardenberg en Ommen hebben dinsdag 6 november deelgenomen aan de Beroepenmanifestatie die gehouden is in het Vechtdal College in Hardenberg. Veel leerlingen waren vergezeld van hun ouders, zodat het die avond een drukte van belang was in en rond het schoolgebouw.

In vier rondes tussen 19.00 tot 21.30 uur hebben meer dan tachtig vrijwilligers verteld over het beroep dat ze uitoefenen. De een kon dat in één ronde kwijt, voor andere beroepen zoals werken bij de landmacht, leraar, architect en verpleegkundige was zo’n grote belangstelling dat de vier rondes helemaal gevuld waren. Dezelfde groep leerlingen die dinsdag heeft deelgenomen aan de Beroepenmanifestatie kan in maart terecht bij de Opleidingenmanifestatie. Dan komen vertegenwoordigers van vervolgopleidingen naar Hardenberg, om te vertellen over de opleidingen aan hun ROC, Hoge school of Universiteit.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.