Home / archiefcentraal / verkiezing de leukste bakker van dalfsen

verkiezing de leukste bakker van dalfsen

De bakker waar je altijd een gezellig praatje kunt maken of juist de bakker met het uitgebreide assortiment. Alle bakkers in de gemeente Dalfsen maken kans op de titel “Leukste Bakker van de gemeente Dalfsen“. Op www.leukstebakker.nl kan iedereen nu een stem uitbrengen.

Naast het aantal stemmen worden de bakkers beoordeeld op een vijftal criteria: sfeer, productaanbod, service, klantvriendelijkheid en de prijs/kwaliteitverhouding. Binnen de gemeente Dalfsen worden twee bakkers genomineerd voor de provinciale ronde: de bakker met de meeste stemmen en de bakker met de beste beoordelingen. De provinciewinnaars worden uiteindelijk op 10 maart uitgenodigd op BAKKERSVAK 2013 in Rosmalen voor een feestelijke award uitreiking. De Leukste Bakker van Nederland wint ook een reis naar Istanbul en mag zijn of haar specialiteit serveren in het vliegtuig.

Daarnaast wordt er per stem (waarbij men toestemming geeft om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen) in totaal € 0,05 cent gedoneerd aan KiKa door de partners van de verkiezing. KiKa vecht voor kinderen die gediagnostiseerd zijn met kanker. Een extra reden dus om te stemmen op de Leukste Bakker van de gemeente Dalfsen.

De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door Corendon, BAKKERSVAK 2013, Thermen Bussloo, Leuk voor jou en Kika. De organisatie is in handen van Vote Company.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.