van lenthe dalfsen centraal in de uitdaging

Even geen schoolbanken voor de 30 accountancystudenten van Hogeschool Windesheim Zwolle die afgelopen donderdag Van Lenthe Dalfsen bezochten. In plaats daarvan kregen ze een pittige casus voorgeschoteld die ze in het kader van De Uitdaging moesten beantwoorden. De Uitdaging is een reallife praktijkcasus waarin de studenten een aantal vraagstukken moeten oplossen en een ondernemer hierover adviseren.

De Uitdaging is een initiatief van de Jong & Laan accountants belastingadviseurs in samenwerking met een hogeschool en wordt meerdere keren per jaar gehouden. Het biedt studenten de mogelijkheid dat wat ze tijdens de opleiding hebben geleerd in de praktijk te brengen. De Jong & Laan investeert via deze dag in het onderwijs en krijgt hierdoor ook een goed beeld van wat onder de accountancystudenten leeft.

Op de dag zelf konden de studenten vragen stellen aan Herman van Lenthe en Gerald Schokker van Van Lenthe Dalfsen en Gerrit van de Worp en Rob Mulder, adviseurs van de Jong & Laan. Daarna kregen ze de tijd om de casus uit te werken en een advies op te stellen. Dit werd vervolgens gepresenteerd aan de jury. De jury koos uiteindelijk voor het team dat het beste advies wist te geven en dat ook nog eens op een aantrekkelijke manier wist te presenteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.