Home / archiefcentraal / urker mannenkoor treedt op in ommen

urker mannenkoor treedt op in ommen

Voor het eerst zal het christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria uit Urk een concert in Ommen geven. Op zaterdag 3 november treden ze op in Het Baken. Het koor is bekend van veel tv-optredens en heeft een eigen plek binnen de Urker korengemeenschap. Het koor bestaat uit allemaal jonge mannen.

Soli Deo Gloria is een christelijk koor. Dat komt tot uiting in de keuze van de muziek. Het koor wil Gods boodschap van liefde en genade uitdragen. Het koor verleent dan ook alleen medewerking aan optredens met een expliciet christelijk, dan wel evangeliserend karakter. Het repertoire van Soli Deo Gloria is gebaseerd op de christelijke overtuiging van de leden. Aangezien zij hun liederen funderen op de Bijbel, doet het koor geen aanpassingen aan het repertoire.

Het koor staat onder leiding van Jaap Kramer, een talentvolle dirigent en zanger die ook organist is van de Bethel-kerk op Urk. Kramer zal tijdens het concert ook op het Edskes-orgel spelen. Jorrit Woudt begeleidt het koor op de piano, terwijl Roelof Elsinga bij enkele liederen het orgel bespeelt.

Het concert begint om 19.30 uur en de toegang bedraagt 10 euro.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.