Home / archiefcentraal / unive en ommen onlosmakelijk verbonden

unive en ommen onlosmakelijk verbonden

Nadat de huishoudschool in Ommen jaren geleden werd opgeheven kwam het pand aan de Prinses Julianastraat 6 vrij. Een mooie locatie voor Univé met veel ruimte in en rondom het pand. Het was dus ook geen moeilijke keuze voor het toenmalige bestuur om deze kans met beide handen aan te grijpen. Een gedeelte van het pand werd vervolgens verhuurd aan de politie in Ommen.

Tijden veranderen en de politie heeft onlangs besloten om te vertrekken uit het pand. Een aantal jaar geleden is Univé Nieuwleusen als hoofdkantoor aangewezen waardoor de staf is verhuisd naar Nieuwleusen. De huidige huisvesting is daardoor nu te ruim.

“We hebben ervoor gekozen om het pand te koop te zetten en op zoek te gaan naar een beter passend pand”, aldus Gerrit Koele, directeur Univé De Onderlinge. “Maar Univé en Ommen blijven onlosmakelijk. Vertrekken uit Ommen is het laatste wat we willen.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.