uitvoering crescendo excelsior in schakel

Muziekvereniging Crescendo-Excelsior houdt op zaterdag 10 november haar jaarlijkse uitvoering. De mini- en majorettes, de slagwerkgroep, het leerlingenorkest en het fanfareorkest hebben de afgelopen maanden flink gerepeteerd om er een spectaculaire show van te maken.

Vooral het programma na de pauze ziet er dit jaar flitsend uit, het fanfareorkest gaat dan in een bigband opstelling verder met veel lichteffecten en showelementen. Zowel de slagwerkgroep als de fanfare krijgen bij enkele nummers versterking van Leroy Helledoorn, de leadzanger van The Canines, een pop/rockband uit Zwolle. Ook de mini- en majorette pakken na de pauze flink uit met een TV-reclameshow. De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in sporthal de Schakel te Nieuwleusen. De entree bedraagt € 2,50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.