sportverkiezing van ommen van start

Donderdag 15 november is de website van de sportverkiezing van de Gemeente Ommen geopend. Patrick Kolk heeft de website gemaakt. De sportverkiezing heeft dezelfde opzet als vorig jaar. Nu zijn er ook weer vijf categorieën , sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en de pluim van het jaar 2012.

Het enige verschil met vorig jaar is dat in de categorie sporttalent ook ploegen kunnen worden gekozen. Kon er vorig jaar alleen gestemd worden, nu moet er via de website eerst genomineerd worden, waarna een jury gaat bepalen welke drie er in elke categorie door gaan. Het nomineren kan tot 20 december.

Vanaf 2 januari 2013 kan er dan via dezelfde site gestemd worden. Vorig jaar was het een groot succes en kwamen er bijna 5000 stemmen binnen. Wethouder Ko Scheele was dan heel enthousiast over de nieuwe manier van de sportverkiezing. ,, Als het net zo als vorig jaar wordt vind ik het prima. Het leefde enorm en de zaal zat goed vol”.

Vorig jaar kwam Reinier Paping één van de prijzen uitreiken. Dit keer zullen, zoals het er nu uitziet de zusjes Marianne en Mildred Muis de prijzen uitreiken. Beiden waren zwemtoppers in Nederland. De prijsuitreiking zal dit jaar ook weer in de Carrousel plaatsvinden en wel op 30 januari 2013. Johan Dankelman de spreekstalmeester van Ommen zal deze avond presenteren. Kijk voor meer informatie www.sportverkiezingommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.