speldje voor jubilaris marja van quodlibet

Jubilaris Marja Vlierman-Kampman van het vrouwenkoor Quodlibet uit Vilsteren heeft zondag in de Willibrorduskerk in Vilsteren een speldje gekregen. Pastoor Wenker spelde Marja Vlierman-Kampman de Gouden Gregoriusspeld op. Marja zingt al 40 jaar in Vilsteren.

Toespraak

“Marja Vlierman ontving afgelopen zondag 25 november een onderscheiding omdat ze al veertig jaar haar stem laat horen in onze parochiegemeenschap. En dat is een bijzondere verdienste voor iemand die met beide voeten staat in een samenleving waarin snelle veranderingen en vluchtige contacten eerder regel dan uitzondering zijn.

Marja is als kind al begonnen met zingen in het jeugdkoor dat onder leiding stond van Gerard Bloo. Blijkbaar is dat goed bevallen want ze meldde zich graag aan om te blijven zingen toen er onder leiding van Wim van Lenthe een doorstart werd gemaakt met het jongerenkoor. Toen Quodlibet 6 jaar later, in 1991 werd opgericht is ze zelfs een tijd lang lid geweest van zowel het jongerenkoor als Quodlibet.”

Marja is een echte alt, een stem waar je op kunt bouwen. Ze heeft een krachtig geluid, en studeert gemakkelijk een nieuwe partij in. Maar ook als persoon kun je op haar bouwen: ze is altijd op tijd en als ze haar woord geeft kun je daar blindelings op vertrouwen.

Marja stelt zichzelf niet op de voorgrond, je zult haar niet vaak boven de anderen uit horen.

Met haar rustige aanwezigheid is ze een gewaardeerd lid van Quodlibet. Ze valt niet op, maar als ze er niet is dan valt dat zeker op! We feliciteren Marja van harte met dit bijzondere jubileum en we hopen dat we nog lang van haar mooie stem mogen genieten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.