sloop gemeentehuis in volle gang

In Dalfsen is maandag gestart met de sloop van het oude gemeentehuis. Nadat een aantal organisaties die nog van het pand gebruik maakten hun uittocht hadden gemaakt en de hekken om het pand verschenen, werd begonnen met het strippen van het gebouw. Eerst wordt asbest verwijderd en wordt bijvoorbeeld glas, ijzer en hout gesorteerd.

“Op de plek van het oude gemeentehuis wordt pas in een latere fase gebouwd, maar toch gaat het gebouw nu al tegen de vlakte,” liet burgemeester Noten onlangs weten. Volgens de burgemeester is dat handig in verband met de werkzaamheden in de eerste fase van het Waterfrontproject, maar ook uit esthetisch oogpunt kan het volgens hem geen kwaad. “Het is nu echt de lelijkste plek van het dorp.”

In januari 2013 moet de sloop afgerond zijn. Alleen de Witte Villa en de oude cichoreifabriek blijven staan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.