Home / archiefcentraal / scheele verrast door gele kaart pvda

scheele verrast door gele kaart pvda

In zijn column in Vechtdal Centraal liet Scheele zich afgelopen week kritisch uit over het regeerakkoord van VVD en PvdA. De Jonge reageerde daarop tijdens de tweede termijn van de behandeling van de begroting van Ommen. “Wij vinden het verwerpelijk op welke manier de wethouder in zijn column in Vechtdal Centraal politiek bedrijft en inhoudelijk reageert op de gevolgen van het regeerakkoord. Zo te zien is de wethouder helderziende, want de tweede kamer is nog niet eens geïnformeerd over de gevolgen en wethouder Scheele kent alle in en outs schijnbaar. Voor een wethouder die altijd aangeeft boven de partijen te staan vinden wij deze politieke opmerkingen onpasselijk.”

Scheele meent echter dat de PvdA-fractievoorzitter ‘consequent’ moet zijn. “Toen het vorige kabinet aantrad maakte De Jonge ons duidelijk dat wij als gemeentebestuur ons best moesten doen om de negatieve effecten van het kabinetsbeleid voor Ommen zoveel mogelijk te verminderen. Nu proberen we dat ook te doen, dus nu zijn partij in het kabinet zit moet De Jonge volgens mij ook consequent zijn. Ik snap zijn actie dus niet zo goed.”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.