Home / archiefcentraal / schaatsen slijpen en ruilen in ommen

schaatsen slijpen en ruilen in ommen

Leden en seizoenabonnees van IJsvereniging De Doorloper Ommen kunnen zaterdag 24 november van 10.00 tot 12.00 uur op vakkundige wijze gratis hun schaatsen laten slijpen in paviljoen De IJskelder in het Laar. Naast het slijpen van schaatsen is er ook een ruilbeurs, waar je voor gunstige prijzen schaatsen kunt kopen of je eigen schaatsen kunt ruilen voor een andere maat. Ook zijn overtollige schaatsen welkom. Daar kunnen mogelijk andere schaatsers weer blij mee worden gemaakt.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.