ruim 10000 euro voor de wiekelaar

De jaarlijkse bazaar in De Wiekelaar werd zaterdag positief afgesloten. De voorlopige opbrengst was zo’n 10.750 euro. “Een super resultaat”, aldus Willem Goos van de Bazaarcommissie.

Vrijdagavond vond de openingshandeling plaats door Hans Schipper, door leerlingen van de Cazemierschool herkend als “de burgemeester van de kerk”. Hij trapte letterlijk af, door een voetbal de zaal in te schieten. Hij gaf aan dat De Wiekelaar een ontmoetingscentrum is “waar je kunt praten, sporten, ontmoeten, lezen en vast nog veel meer.”

De vele stands werden weer bemand door de verenigingen, die gebruik maken van de faciliteiten die De Wiekelaar biedt. Willem Goos draaide veel rondjes op het favoriete “rad van avontuur”. De grote verloting werd verricht door de afgetreden Plaatselijk Belang voorzitter, Wouter Stokvis. De prijswinnaars zijn nog niet allemaal bekend. Het halve varken werd opgeëist door Dennis van Oenen en de tweede prijs viel op lot 154. De eigenaar kan zich melden in De Wiekelaar alsook de eigenaar van lot 188 voor de derde prijs.

De Attent boodschappenkar werd gewonnen door Arjan Laarman. Hij wist met het bedrag van euro € 57,25 de waarde het dichtst te benaderen, die werkelijk euro 47,48 bedroeg. Het bierpulschuiven werd door Miny Baarslag op vrijdagavond en Hendrik Kijk in de Vegte op zaterdagavond als beste beoefend. Jan Wermink werd de vrijdagavond-schutter en Henk Baarslag was zaterdagavond de meest succesvolle schutter. De lengte van de worst bedroeg drie meter en tien centimeter en daarmee heeft Jan Rolleman deze dik drie meter worst gewonnen.

In totaal zijn een kleine 100 vrijwilligers actief geweest de bazaar tot een succes te maken. De bruto opbrengst is uitgekomen op dik tienduizend euro. Dit bedrag wordt gebruikt om, in samenwerking met Plaatselijk Belang Oudleusen het buitenterrein in te richten. De bazaarcommissie, bij monde van Willem Goos blikt terug “op twee gezellige dagen met een super resultaat.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.