Home / archiefcentraal / regio nieuw bouwbedrijf rijker

regio nieuw bouwbedrijf rijker

Rien Meijerman uit Heino en Jack Dijk uit Dalfsen zijn in februari gestart met Medibouw. Medibouw is gevestigd aan de Roggeakker 2 in Heino en is specialist in het (ver)bouwen en onderhouden van woningen en panden.

Meijerman en Dijk waren collega’s van elkaar bij een Sallands bouwbedrijf. “Helaas werd onze werkgever ook geconfronteerd met de economische malaise en moesten we eruit. Dat is wel even schrikken”, zegt Meijerman. Maar al snel waren de heren mooie plannen aan het bedenken aan de keukentafel. En zo ontstond Medibouw. De naam komt tot stand door de eerste twee letters van beide achternamen.

De vier pijlers van het bedrijf zijn timmerwerk, (schoon)metselwerk, stucwerk en tegelwerk. De kracht van beide heren, die samen 25 jaar ervaring in het vakgebied hebben, is het ambachtelijk bouwen en het advies aan de klant en het meedenken. “We zijn flexibel, er is alle ruimte voor de klant om mee te denken en te helpen” zegt Meijerman. Daarnaast probeert Medibouw zoveel mogelijk met vaste onderaannemers en leveranciers te werken, kwaliteit en vertrouwen staan daarbij voorop.

Heb je woonwensen op het gebied van een keuken, bijkeuken, badkamer, serre, dakkapel, carport of garage of een complete interne verbouwing of nieuwbouw? Neem dan vrijblijvend contact op. Kijk voor meer informatie op www.medibouw.nl of bel 06 4841 7381.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.