Home / archiefcentraal / pyjama ontbijt op sjaloom

pyjama ontbijt op sjaloom

In plaats van pen en papier waren de schooltafeltjes gevuld met vorken, messen en ontbijtbordjes. Afgelopen vrijdagochtend genoten kinderen, juffen en meesters van een heerlijk en gezellig ontbijt op cbs Sjaloom. De kinderen verschenen in hun pyjama’s en ook de juffen zagen eruit alsof ze net uit bed waren gekomen. Voor wat betreft de kleding tenminste. De school deed mee aan het Nationaal Schoolontbijt.

“Het is goed om met dergelijke acties mee te doen”, aldus Johan Kooijker, directeur van de school in ochtendjas. “Kinderen zien dat andere scholen in het land dit ook doen en krijgen mede daardoor een beter besef van het belang van een goedd ontbijt in het bijzonder en van goede voeding in het algemeen. Maar het is natuurlijk ook gewoon erg leuk.” Aandacht voor gezond leven is op Sjaloom geïntegreerd in het totale lesaanbod. Daarbij worden ook de materialen van ‘Ik lekker fit?!’ ingezet.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.