preventieweek vandalisme en criminaliteit

De jongerenwerkers van Landstede Welzijn en SMON Welzijn organiseren in week 48 een preventieweek rond “Vandalisme en Criminaliteit”. In de verschillende jongerencentra worden activiteiten en voorlichtingen georganiseerd voor jongeren vanaf 12 jaar. Daarnaast gaan de jongerenwerkers de straat op om aandacht te vragen voor het thema.

Jongerencentrum Hey You in Dalfsen start maandag 26 november om 19.00 uur met vertoning van de film ‘Van God los’. Jongerencentrum Time Out organiseert op donderdag 29 november om 19.30 uur een voorlichting van een ex-gedetineerde.

Het volledige activiteitenprogramma kun je vinden op Twitter: @JcHeyYou en @SMONWelzijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.