Home / archiefcentraal / plus bakker topsponsor dames 1 flash

plus bakker topsponsor dames 1 flash

Dames 1 van volleybalvereniging Flash uit Nieuwleusen is door topsponsor Plus Bakker volledig in wedstrijdtenue gekleed. De overige damesteams dragen de bedrijfsnaam op hun wedstrijdbroekje. In 2012 werden de bakens tussen Volleybalvereniging Flash en Plus Bakker verzet. Al in het eerste contact was Arjan Bakker erg positief over het steunen van de vereniging. Dit enthousiasme heeft geleid tot een vruchtbare samenwerking en voor een periode van vier jaar voorziet Bakker de dameslijn van wedstrijdtenue.

Sinds jaar en dag is Bakker sponsor van het stratenvolleybaltoernooi in Nieuwleusen en dit blijft het ook. Supermarkt Plus Bakker is een bekende naam in het dorp. Niet alleen door het stratenvolleybaltoernooi, maar vooral omdat het al jaren gevestigd is aan het Westeinde.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.