pitch and putters sluiten seizoen af in donker

Ter afsluiting van het competitieseizoen 2012, is er een nachttoernooi gehouden op de Pitch & Putt golfbaan te Lemele. Met verlichte ballen, en alleen de vlag op de green voorzien van een verlichting staafje evenals de cups op de hole, moesten de deenemers verder in donker de 18 holes bedwingen.

Hans Strijkveen uit Raalte had maar 60 slagen in het donker nodig om deze wedstrijd te winnen, Henri Duerink uit Lemele werd tweede met 65 slagen en Jan Willem van de Berg werd derde met 66 slagen over de 18 holes.

Na afloop konden de competitie spelers zich te goed doen aan een lekkere kop snert. Nadien zijn de kampioenen van de competitie in het zonnetje gezet. Algemeen kampioen strokeplay is dit jaar geworden Hans Strijkveen, Algemeen kampioen in het stableford klassement is geworden Dinand Scholten uit Nijverdal.

Na Hans Strijkveen uit Raalte, kwamen bij het strokeplayklassement Herman Scholten uit Nijverdal Ommennaar Jan Hekman. Bij de Heren strokeplay ging de 1e plaats naar Theo Otten uit Nieuw Heeten, gevolgd door Jos Harmsen uit Lemelerveld en de derde plaats was hier voor nijverdaller Erwin Scholten.

Bij de dames senioren strokeplay was de eerste prijs voor Diny Fransen uit Raalte en de tweede plaats was voor Dinie Hekman uit Ommen, Anja Deurink won de titel bij de dames. IN de stableford competitie ging bij de senioren de 1e plaats Dinand Scholten, Henk Bendijk pakte de tweede plaats en op derde plaats eindigden Hans Strijkveen en Jan Hekman.

Bij de heren wist Gerrit Koggel de titel te winnen, Henri Duerink pakte de tweede plaats en Erwin Scholten werd hier derde. Bij de senioren dames ging in het stableford klassement naar Mieke Bendijk, Dinie Hekman werd tweede en Diny Fransen pakt de derde plaats, Bij de dames was ook hier de titel voor Anja Duerink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.