pec zwolle tegen eagles in knvb beker

PEC Zwolle neemt het in de vierde ronde van de KNVB Beker in Deventer op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld op 18, 19 of 20 december. Eagles-trainer Erik ten Hag laat op de website van Go Ahead Eagles weten het ‘een geweldig affiche’ te vinden.

Trainer Ten Hag liet verder op de digitale thuishaven van de club weten dat hij denkt dat Eagles een goede kans maakt. “PEC Zwolle speelt eredivisie, maar ik denk dat beide ploegen redelijk gelijkwaardig zijn. En het is natuurlijk een prachtige derby, die leeft in Deventer en Zwolle. Als ik al zie hoeveel mensen ons hebben gesteund in Doetinchem, reken ik op een volle Adelaarshorst.”

Volgende week maakt de KNVB bekend wanneer de wedstrijd gespeeld gaat worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.