pannaveld stap dichterbij voor ovc 21

OVC ’21 kan terugzien op een prima verlopen ‘strooizout-actie’, georganiseerd door de vrienden van OVC ’21. Hierdoor is de realisatie van een pannaveld voor de jongste leden van OVC ’21 weer een stap dichterbij gekomen.

Voor de mensen die afgelopen zaterdag niet thuis waren, bestaat er nog de mogelijkheid in het bezit te komen van strooizout. “Voor 5,00 brengen wij een zakje van 10 kilogram bij u thuis,” aldus de woordvoerder van OVC ’21.

Men kan een bestelling plaatsen door te bellen met 06 48650848 of door te mailen naar financielezaken@ovc21.nl. Ook is er op zaterdag 17 november nog verkoop bij Albert Heijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.