opening hotel haersolte door barones

De gasten die voor deze opening waren uitgenodigd stonden in de hal van het Hotel Haersolte en Louise, Hugo en de aanwezige wethouder Maurits von Martels werden toegesproken door Marc Koggel, die samen met zijn zakenpartner Marco de Vries en hun beider echtgenotes Jolanda en Sacha, de stap hebben gewaagd om dit project te realiseren.

Zonder de hulp van familieleden, vrienden en kennissen, zou deze metamorfose niet in zo’n korte termijn gelukt zijn. Er zijn 28 Hotelkamers en die moeten nog een update ondergaan, maar het restaurantgedeelte is modern en romantisch te noemen, verschillende stijlen en bouwelementen zijn op geraffineerde wijze door deze ondernemers gecombineerd.

Het pannenkoekenhuis en restaurant De Barones zijn klaar om gasten te ontvangen. Er is een speciale speelkamer voor kinderen. Wanneer er een pannenkoek besteld wordt krijgt men een ‘Baronesje’: een munt, waarmee de kinderen kunnen sparen voor een cadeautje dat in de ‘kluis’ in de gang op hen ligt te wachten.

Het á la carte menu is gevarieerd en scherp geprijsd. De heren De Vries en Koggel hebben met deze uitbreiding van hun zaak – zij zijn ook de uitbaters van Brasserie de 7 Deugden en Café 1231 – een lang gekoesterde wens weten te realiseren.

Louise van Haersolte knipte het zwart met gele lint (de kleuren van de familie Van Haersolte) naar het restaurantgedeelte door. Als dank kreeg zij een op zolder gevonden hutkoffer van een verre nazaat aangeboden, die als stille getuige van de jarenlange gastvrijheid was achtergebleven en in feite borg staat voor de gastvrijheid die de heren De Vries en Koggel en hun echtgenotes willen bieden aan slapers, eters en degene die een bijzondere gelegenheid willen onderstrepen met een speciaal feestje op een speciale plek: Hotel Haersolte.

Aansluitend sprak Wethouder von Martels nog enkele waarderende en inspirerende woorden waarna de openingsreceptie van start ging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.