Home / archiefcentraal / onbekend talent krijgt kans in ommen

onbekend talent krijgt kans in ommen

Marga weet hoe het is om bekend te zijn, maar weet ook hoe belangrijk het is om onbekend talent een kans te bieden. “Het is geweldig dat Ommen talenten de mogelijkheid geeft om zich te profileren op een podium met alles wat daarbij komt kijken. Talentenjachten op tv zijn er genoeg, maar lang niet iedereen durft aan zoiets mee te doen. De Sterrenparade is wat dat betreft veel toegankelijker.” Dat Marga gevraagd werd voor de presentatie, vindt ze erg leuk. “Het is iets waar ik graag aan mee wil werken. Bovendien heb ik met Wilfried echt een leuke klik.”

Wilfried Finkers is bij velen bekend als ‘de broer van’ en houdt zich tijdens de avond voornamelijk bezig met de komische intermezzo’s. “Mijn manier van presenteren is natuurlijk heel anders dan die van Marga, maar dat is juist een hele leuke combinatie.” Wilfried kijkt uit naar de avond met een gevarieerd aanbod aan optredens. “Het is mooi om te zien dat zeer verschillende muziekgroepen stuk voor stuk een kans krijgen om op de bühne te staan.”

Marga hoopt dat na de Sterrenparade op meerdere plekken kansen als deze aan onbekend talent worden geboden. “Het is een stap naar bekendheid en een enorme ervaring om met mooi licht en geluid en voor een volle zaal te kunnen optreden. Het is belangrijk dat talenten deze kans krijgen.”

Het theater aan de Reeuwijkstraat 5 in Ommen is op 24 november vanaf 20.15 geopend voor het publiek. Als het aan Marga en Wilfried ligt, wordt het een geweldige avond met veel publiek: “We hopen op een volle bak!”

Kaarten voor de Sterrenparade zijn te bestellen via www.theatercarrousel.nl en kosten 24 euro per stuk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het theater via info@theatercarrousel.nl of 0529 – 454471.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.