nieuwe gemeentegids dalfsen in voorbereiding

De gemeente en uitgeverij Akse Media zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor de nieuwe gemeentegids Dalfsen.

De gemeentegids bevat belangrijke informatie van de gemeente Dalfsen , alle adressen van verenigingen, instellingen, organisaties en instanties die in en om Dalfsen actief zijn, en wordt eind april 2013 gratis huis-aan-huis en bij bedrijven verspreid. Alle vermeldingen in de papieren gids zijn tevens terug te vinden in de digitale gemeentegids www.dalfsen.SmartMap.nl, gekoppeld aan de gemeentelijke website www.dalfsen.nl onder ‘Media’.

Uw gemeentegids is ook als gratis applicatie in de Google Play/App Store te vinden. Onder de naam Gemeentegids App zijn 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, met bijbehorende informatie, altijd en overal te raadplegen. Wat u ook zoekt, de Gemeentegids App leidt u, dankzij de ingebouwde GPS, vanaf de plek waar u zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging.

Met daarbij de mogelijkheid om direct vanuit de vermelding de website te bezoeken, het bijbehorende telefoonnummer te bellen of de route ernaartoe weer te geven. Ook kunnen de gevonden gegevens worden doorgestuurd naar een e-mailadres, naar SocialMedia (Twitter, Facebook enz.) of onder Favorieten opgeslagen worden om ze de volgende keer nóg sneller te vinden.

Vanaf volgende week (week 47) zullen de instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd worden om de juistheid van de gegevens te controleren. Aan ieder die een e-mailadres in de vermelding heeft, wordt een automatische mailing verzonden met een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee de eigen gegevens op elk gewenst moment via internet aangepast kunnen worden. Degenen zonder e-mailadres in de vermelding zullen de komende weken telefonisch of schriftelijk benaderd worden.

Wilt u zelf al wijzigingen doorgeven, of stond u nog niet in de gids en wilt u wel een vermelding in de nieuwe gemeentegids? Geef dit dan door aan de redactie van Akse Media, telefoon 0223-673010, e-mail: redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van gemeentegids Dalfsen.

Wilt u alvast informatie over adverteren in de gemeentegids? Stuur dan een mail naar info@aksemedia.nl, onder vermelding van gemeentegids Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.