Home / archiefcentraal / nieuw logo voor ommer marke

nieuw logo voor ommer marke

Medeoprichter en oud voorzitter Henk Timmerman heeft op woensdag 14 november het nieuwe logo van Agrarische Natuurvereniging (ANV) De Ommer Marke gepresenteerd, in gezelschap van ruim 30 agrariers.

De afgelopen jaren heeft het bestuur zich ingezet om de vereniging een nieuwe impuls te geven, met intussen aansprekende resultaten. Na een nieuwe visie, gepresenteerd in februari , heeft nu het logo een eigentijdse uitstraling. Het logo is ontworpen door Danielle Tesselaar en staat voor het streven naar een vitaal platteland en een vernieuwend en oplossingsgericht werken.

Aansluitend volgde de excursie erfafspoelwater. David Maaskant van Waterschap Groot Salland hield een duidelijk betoog en beantwoordde de vele vragen. Het uitgangspunt van het waterschap is dat een goede voorziening door de agrariër in een zaterdagmorgen met eigen materieel aangelegd moet kunnen worden. Voorbeelden werden daarna op 3 locaties bekeken.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.