Home / archiefcentraal / mark wagt langer bij vv marienberg

mark wagt langer bij vv marienberg

Oefenmeester Mark Wagt uit Vriezenveen zal ook volgend seizoen de scepter zwaaien over het eerste elftal van Mariënberg als hoofdverantwoordelijke. Wagt is bezig aan zijn eerste seizoen bij de roodzwarten, momenteel bivakkeren de Westerparkbewoners op de tiende plek in de 3e klasse C.

De Technische Commissie en het bestuur van Mariënberg zijn zeer content dat het gelukt is om haar jonge en ambitieuze trainer ook het komende seizoen ‘13/’14 aan de club te binden. Beide partijen waren er snel uit, de samenwerking is namelijk perfect en de selectie was/is unaniem tevreden over de verfrissende aanpak van Mark Wagt.

Kortom, contractverlenging is dan het logische gevolg en nu een feit! Mariënberg speelt voor de winterstop nog twee duels, zaterdag 1 december thuis tegen CSV’28. Een week later is SVI de gastheer in Zwolle-Zuid.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.