marienberg ontvangt csv 28

Komende zaterdag is voetbalvereniging Mariënberg op sportpark ‘Het Westerpark’

gastheer voor de Christelijke SportVereniging (CSV’28) uit Zwolle. Alfred Dorgelo stuurde ons de volgende voorbeschouwing.

De eerste 11 wedstrijden zijn gespeeld, wij maken ons op voor de returnwedstrijden.

Nog twee te gaan in 2012, de resterende negen duels worden afgewerkt in het nieuwe jaar (2013).

Komende zaterdag wacht CSV’28 en op 8 december spelen wij in Zwolle-Zuid tegen SVI.

Van het dozijn duels minus 1 wedstrijd speelden wij er 3 gelijk, verloren wij er vijf en wisten wij er drie te winnen. Wij vinden ons voorlopig terug op stek nummer tien met twaalf punten uit 11.

Grote vraag, had het puntenaantal meer (kunnen/moeten) zijn en had Mariënberg hoger op de ranglijst (kunnen/moeten) staan? Als je eerlijk bent, JA………

Wij hadden hoger moeten staan en ook de bij elkaar gespeelde punten had gewoon hoger moeten zijn, dikke punt – einde discussie!

Tuurlijk kregen wij soms (bonus)punten mee maar de laatste twee wedstrijden hadden we, gezien de tomeloze inzet en hartstochtelijke strijd, zekers twee punten meer verdiend dan het uiteindelijke resultaat (namelijk 0,0000 punten..!!)

De selectie stak onlangs de koppen bij elkaar, een evaluatie die al stond gepland na de eerste helft van de tweeëntwintig wedstrijden. De uitkomst bleef binnenkamers, zoals het hoort trouwens.

Links en rechts sijpelde wel wat door en de algemene conclusie en gedachten die er nu heersen bij het vlaggenschap na ‘het gesprek achter gesloten deuren’ is dat de tweede helft van de competitie er echt geknald gaat worden. Ondanks, of mischien wel dankzij, de mindere middelen die momenteel voorhanden zijn zonder de huidige basisspelers daarmee tekort te willen doen.

Feit blijft gewoon, dat wij blessures van spelbepalende spelers moeilijk (of moeilijker dan andere clubs) kunnen opvangen.Samen zijn we Mariënberg, niet alleen de eerste elf in de basis willen winnen, maar ook de complete rest erom heen, Echt wel….!!!

Zoals de technische- en medische staf, supporters, bar-zuid, de vijfde colonne, het bestuur, kantine-personeel, de kaartjesverkopers, technische commissie, sponsors, activiteitencommissie, razende reporter, de beste stuurlui aan wal, gastheren, onze jeugd- en de de dameselftallen,

redactie clubblad etc. etc. etc. etc. etc…….Echt wel!!!

En ja, als je balt in het eerste kun je soms wat meer commentaar verwachten en opmerkingen naar je hoofd geslingerd krijgen, dan als je zit te knutselen met het leder in bijvoorbeeld het vijfde onder leiding van de heer Dickie Hofsink. Duzz, Kop Op..Laat het zien op het voetbalveld!

Duzz, genoeg gezeurd. Wij gaan weer voetballen, daar is het tenslotte bij een voetbalclub in de eerste plaats om te doen, toch…..!?!? Benieuwd hoe nu de bijval is….HaHa…!?!?

Het duel Mariënberg-CSV’28 staat onder leiding van de heer G.W. Jansen en hij blaast om half drie voor het eerst op zijn fluit. Wij zetten ouderwets in op een klinkende 3-1 zege.

Heren, Succes en vooral Veule Wille!

(AD)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.