Home / archiefcentraal / marc jan ahne wint hardloopwedstrijd

marc jan ahne wint hardloopwedstrijd

De burgemeester hardlopend om het gemeentehuis. Woensdag was het zo ver: Marc-Jan Ahne ging de uitdaging aan die columnist Ep Mal (Willem Lampe) hem had gedaan in de column in het Ommer Nieuws. Nadat Lampe de burgemeester in de zomer sportief gekleed in de stad had zien lopen, vroeg hij zich af of Ahne echt zo sportief was.

Drie rondjes om het gemeentehuis, dat was de uitdaging. Lampe kreeg als grootvader met kunstheup nog wel een voorsprong van 25 meter, maar dat mocht niet baten. Ahne won ruimschoots van zijn uitdager. Al was dat al van tevoren in te schatten: Ahne verscheen in hardlooptenue aan de start, terwijl Lampe in spijkerbroek rende.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.