lynn knippenborg in nationale team

Lynn Knippenborg van Sercodak Dalfsen is opgenomen in de nationale handbalselectie, die volgende week begint aan de voorbereiding op de WK-kwalificatie. Ze profiteert van het uitvallen van Lois Abbingh.

Voor Knippenborg (20) is het de eerste serieuze kans in de groep van bondscoach Henk Groener, ze zal in Papendal haar clubgenotes Sharina van Dort en Martine Smeets treffen.

Het toernooi in Apeldoorn begint op 29 november. Oranje treft Oostenrijk, Slovenië en Israël in de kwalificatiegroep voor het WK van 2013 in Servië. Als voorbereiding doet de ploeg van Groener vanaf 21 november mee aan een zeslandentoernooi in Oekraïne. Daar zijn onder meer Rusland en Tsjechië de tegenstander.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.