logopedisten verder als tweespraak

Vanaf heden heten Logopediepraktijk Brunink en Logopediepraktijk Oosterlaar Tweespraak Logopedie en Dyslexie. Daniëlle Brunink en Linda Oosterlaar voeren beide al meerdere jaren praktijk in Bergentheim, Dedemsvaart, Den Ham, Kloosterhaar en Ommen (onderdeel van Logopediepraktijk Ommen).

“Wij werken al lange tijd samen en het was dan ook een logische stap om samen verder te gaan”, vertelt Linda. “Op deze manier kunnen we onze krachten bundelen en de kwaliteit van behandelen verbeteren.” Verder verandert er niets; het bedrijf blijft werken met dezelfde logopedisten op dezelfde locaties met dezelfde contactpersonen.

Tweespraak is meer dan spraakles alleen. “Naast logopedie bieden wij ook speciale zorg voor dyslexie”, vertelt Daniëlle. “Wij kunnen de vergoede behandeling bieden van ernstige enkelvoudige dyslexie.”

Tweespraak biedt verder hulp bij problemen met de adem, stem, spraak, taal, mondgedrag, eten en drinken, gehoor en auditieve functies. “En ook dan gaat logopedie veel verder dan mensen vaak denken. Denk bijvoorbeeld aan ouderen die zich vaak verslikken, heesheid, stotteren. Onze doelgroep is erg breed, van 0 tot 100 jaar, en dit maakt ons vak zo leuk”, vertelt Linda enthousiast.

Voor meer informatie zie www.tweespraaklogopedie.nl