Home / archiefcentraal / lemelerveld 3 start goed in nieuwe outfits

lemelerveld 3 start goed in nieuwe outfits

VV Lemelerveld 3, de kampioen van de zondag reserve 4e klasse van afgelopen seizoen, loopt er de komende tijd weer fris en fruitig bij door de gesponsorde nieuwe tenues, trainingspakken en tassen. Rob Sibelt van Café ’t Hoekje, de familie Tuink van Tuink Auto’s en de VV Lemelerveld hebben de outfits mogelijk gemaakt.

Het derde doet het dit jaar boven verwachting goed in de derde klasse. Precies op de helft van het seizoen staan er tien winstpartijen en één gelijkspel te noteren, ‘herftsmeester’ noemen ze dat. Onder leiding van Rudi Veldkamp draaien de 30-plussers een prima seizoen en willen zij dan ook de sponsors bedanken voor hun bijdrage hieraan.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.