Home / archiefcentraal / leerlingen ichtus weer veilig op de fiets

leerlingen ichtus weer veilig op de fiets

Afgelopen week hield de ANWB in samenwerking met basisscholen en fietsenmakers de landelijke actie : “Light-wise”. Hiermee wordt het belang onderstreept van een goede fietsverlichting: zonder goed licht op de weg in deze donkere dagen is levensgevaarlijk.

Van eerdere acties waren de slogans: “Fietser, laat je zien! “en ook: “Daar kun je mee thuis komen!”. ’s Morgens in de schemering naar school toe fietsen en ’s middags is het ook alweer bijna donker, doe je licht aan en trek een veiligheidshesje aan, het kan je leven redden.

Gelukkig bleken de meeste fietsen van de kinderen van Ichthus in orde en die kregen dan ook de sticker van goedkeuring. Wie een lampje kapot had, kreeg er ter plaatse een nieuwe van Kokkie Bikes uit Lemelerveld. De bedankjes van Ichtus gaan uit naar Kokkie Bikes en de meewerkende verkeersouders.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.