komend weekend dubbele vechtdalderby

Vorig seizoen won Nieuwleusen nog met 5-1 en was het met een goede serie bezig. Op dit moment lukt het nog niet zo met de SV. Vorige week met 7-2 verloren, terwijl de week ervoor nog met wat geluk met 4-2 werd gewonnen. De ploeg van Hans Roeland heeft negen punten en staat op een gevaarlijke 13de plaats. Tijd om zaterdag te winnen, want anders kan het wel een heel zwaar seizoen worden.

Vorig seizoen was Tom Odink nog wel redelijk op dreef als scorende man, maar hij heeft dit jaar nog niet gescoord. Bij OZC gaat het goed. De ploeg van Han Hanekamp is terug te vinden op een mooie zesde plaats met 16 punten. Vooral de laatste weken gaat het goed. Aanvang zaterdag 14.30.

Een dag later de wedstrijd die voor beide teams erg belangrijk is. Het is aansluiten bij de onderste middenmoot, of het is onderin blijven hangen. Met een gelijkspel zullen beide teams niks opschieten. USV staat onderaan met vijf punten, terwijl OVC’21 er net boven staat met zeven punten. Voor USV wordt het tijd om te winnen, want bij verlies wordt het gat met OVC’21 ineens vijf punten.

Beide teams moeten op zoek naar een nieuwe trainer, want Nijlant verlaat USV na vijf seizoen terwijl Dikken het na drie seizoenen ook wel goed vindt.

Aanvang zondag 14.00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.