knappe prestatie jeugd soli deo gloria

Het B-orkest van Soli Deo Gloria uit Ommen heeft 24 november met succes deelgenomen aan het concertconcours in IJsselstein. Het orkest ontving namelijk een eerste prijs met 82.08 punten en was daarmee de op-één-na beste van de acht orkesten die deelnamen aan het ochtendprogramma. De 34 muzikanten van het B-orkest ontvingen 82,5 punten voor het verplichte werk en 81,67 punten voor het vrije gedeelte. Het B-orkest kwam uit in de vijfde divisie.

Reacties van de jury waren onder andere: zeer verdienstelijke uitvoering, dappere en goede solo’s en een goed optreden. De muzikanten konden dan ook met opgeheven hoofd en een trots gevoel op weg terug naar huis waar het behaalde resultaat werd gevierd. Meer informatie kunt u vinden op www.sdgommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.