Home / archiefcentraal / kinderplaybackshow takens voor 250 mensen

kinderplaybackshow takens voor 250 mensen

Just4Kids, de activiteitencommissie van de PKN Oud-Avereest/Balkbrug, hield zaterdag weer haar jaarlijkse kinder-playbackshow in uitgaanscentrum Takens. Veel kinderen zaten gezellig mee te klappen in het publiek en ook veel papa’s en mama’s, opa’s en oma’s kwamen kijken. De discozaal was gevuld met ongeveer 250 mensen.

Op een echt podium optreden zag er geweldig uit, ook dankzij het geluid en licht dat verzorgd werd door Takens zag het er erg professioneel uit. Onder leiding van DJ Richard zijn er 20 leuke, grappige, ontroerende en mooie acts voorbijgekomen.

De eerste prijs van de groepen 3-5 ging naar Noortje van de Schaft en Carlijn Brouwer als Anna en Senna met het nummer Het is jij. Bij de groepen 6-8 ging de beker naar Sharon Buursema, Danique Reuvers, Henriette van de Klis, Linda Assink, Iris Haasjes en Michelle Mendel als Bella Thorne Zendaya met het nummer Something to dance for.

De volgende activiteit van Just4Fun is de filmmiddag in de Kerstvakantie, op 3 januari 2013.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.