Home / archiefcentraal / kampioenen bij jeugd dedemsvaart

kampioenen bij jeugd dedemsvaart

Zaterdagmorgen 24 november konden maar liefst vijf pupillenteams van JVC Dedemsvaart worden gehuldigd als kampioen, te weten F4, F5, F6, E7 en E8.

F4 speelde de laatste wedstrijd in de najaarsreeks tegen OVC F2. Het was erg mistig op De Boekweit maar het regende werkelijk doelpunten tegen de leeftijdgenootjes uit Ommen. Net als de vorige tien wedstrijden, werd ook de laatste competitiewedstrijd gewonnen. Na een ruststand van 8-0 werd het uiteindelijk 19-0. Elf wedstrijden en 33 punten. Prachtig. En dan in die elf wedstrijden ook nog ‘even’ 110 doelpunten scoren en slechts acht doelpunten tegen krijgen. Helemaal super!

Ook F6 was zaterdagochtend weer op schot. In de negen voorgaande wedstrijden was al 99x gescoord. Daar kwamen er tegen de nummer twee van de ranglijst – Nieuwleusen F6M – nog eens tien bij. Milan Valk scoorde het 100e doelpunt voor F6. Met grote overmacht werd het kampioenschap behaald. Dertig punten uit tien wedstrijden en twaalf punten voorsprong op de concurrentie is knap.

Hoewel F6 niet over een echte keeper beschikt, werden er in de najaarsreeks toch maar acht tegendoelpunten geïncasseerd. In de laatste wedstrijd stond de Robin Hogenkamp in het doel. Het mannetje kon zijn energie niet kwijt. Slechts één keer moest hij een beetje serieus in actie komen. Hij liet zich niet verschalken en hield de ‘nul’.

Alle kampioenen: HEEL HARTELIJK GEFELICITEERD!

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.