Home / archiefcentraal / jubileum voor zaaltoernooi vriendengroep

jubileum voor zaaltoernooi vriendengroep

In de sporthallen van de Schakel in Nieuwleusen vindt op vrijdag 28 december voor de tiende maal het Wildeboer-Groep zaalvoetbaltoernooi plaats. “Een schitterende mijlpaal,” aldus mede organisator Arian Dijsselhof.

Er strijden dit jaar wederom 24 teams om de felbegeerde Wildeboer-Groep Bokaal, tijdens het toernooi dat hoog staat aangeschreven in het Vechtdal en omgeving. Met deelnemers vanuit de Top- en Hoofdklasse zal het ook dit jaar weer een voetbalspektakel worden.

Sportiviteit en gezelligheid staan op deze dag hoog in het vaandel. Het avondprogramma zal net als de voorgaande jaren weer een gezellige feestavond worden voor iedereen in de regio die zin heeft in een mooi feest tussen kerst en oud&nieuw. Voor de feestavond is er geen sprake van voorverkoop en toegang is vrij.

Alle teams die vorig jaar hebben deelgenomen zijn wederom uitgenodigd. Tot 3 december krijgen deze teams de mogelijkheid om zich aan te melden, daarna vindt er vrije inschrijving plaats. Voor aanmelding en meer informatie over het toernooi kan men terecht op zaalvoetbal.vazel.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.