Home / archiefcentraal / jan prins stopt bij vv marienberg

jan prins stopt bij vv marienberg

Het was een avond van de kleine lettertjes. Volgens de agenda werden de leden opgeroepen zich te buigen over nieuwe statuten en een huishoudelijk reglement. Allereerst keek voorzitter Wim Hutten terug op het afgelopen jaar tijdens de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging Mariënberg afgelopen woensdag in haar kantine De Spil.

Jan Prins heeft na jaren trouwe dienst aangegeven te willen stoppen als bestuurder. Na woorden van dank voor de bewezen diensten werd Martijn van den Hoeven voorgesteld als opvolger. Eveneens werd Geke Arts als extra bestuurlid voorgesteld. Beide kandidaten werden unaniem door de leden benoemd.

“Opnieuw was er een jaar waarin veel is gerealiseerd zowel op sportpark het Westerpark als binnen de club; de oplevering van drie nieuwe kleedkamers, het kunstgrasveld en onlangs de geheel nieuwe website. Dit alles doet een roodzwart hart nog sneller kloppen”, aldus de preses. “En het meeste dankzij de tomeloze inzet van onze eigen vrijwilligers.” Ook werd er stil gestaan bij het overlijden van Jan Flim eerder dit jaar.

Enkele leden werden voorgedragen voor erelid dan wel lid van verdienste. Zoals gebruikelijk zal tijdens de komende nieuwjaarsreceptie hier aandacht aan worden besteed. De penningmeester liet zien dat hij dit jaar ook weer goed op de schatkist heeft gepast.

Vanuit de vergadering werd er positief gereageerd op enkele bestuursvoorstellen, zo zal de contributie verhoogd worden, was er de goedkeuring van de nieuwe statuten en met het huishoudelijke reglement kon ook iedereen instemmen. Zo heeft de club ook reglementair de boel weer strak voor elkaar, de puntjes op de i!

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.