Home / archiefcentraal / in de derde klasse c is het nog steeds spannend

in de derde klasse c is het nog steeds spannend

De meest opvallende wedstrijd zaterdagmiddag werd gespeeld op ‘de Siggels’. Met tien man wist SVI in de slotfase van de wedstrijd een achterstand van 0-1 om te buigen in een 2-1 overwinning. Stef Tupker zorgde hoogstpersoonlijk voor de drie punten namens SVI. Door het verlies, verzuimde koploper Lutten Sc de mogelijkheid om uit te lopen op de nummer twee, Zwolsche Boys.

Zwolsche Boys verloor van Gramsbergen, waardoor beide ploegen op dezelfde hoogte komen. SVI, dat won van koploper Lutten SC, en Kloosterhaar, dat korte metten maakte met Hardenberg ’85, maken het gezelschap compleet. Samen staan ze op de tweede plek, met vier punten achterstand op de nummer één.

Voor Hardenberg ’85, dat in de onderste regionen van de derde klasse C bivakkeert, wordt het tijd om de noodzakelijke punten te pakken. Samen met het Zwolse ZAC staan ze op de laatste plaats, met acht punten.

Uitslagen afgelopen zaterdag:

Mariënberg 0-1 HTC

SVI 2-1 Lutten SC

Zwolsche Boys 1-2 Gramsbergen

Hardenberg ’85 1-5 Kloosterhaar

Stand bovenin:

1. Lutten SC 10 – 21

2. Kloosterhaar, Zwolsche 10 – 17

Boys, SVI, Gramsbergen

3. HTC 10 – 15

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.