Home / archiefcentraal / hotel restaurant de barones op landgoed gerner

hotel restaurant de barones op landgoed gerner

Marc Koggel en Marco de Vries, eigenaren van de VII Deugden in Dalfsen, openen deze week hun nieuwe pannenkoekenhuis en hotel ‘De Barones’ op landgoed Gerner. Het pand, dat vroeger werd bewoond door barones Haersolte, is op een aantal gebieden onder handen genomen en bijna klaar voor gebruik. Vrijdag 23 november wordt de officiële opening verricht door de familie van de barones.

Landgoed Gerner ligt verscholen in de bossen aan de Gerner Es. De VII Deugden werd benaderd door de eigenaren van het pand, aangezien het al een tijdje niet meer in gebruik was. Na een bezoek aan het landhuis was de keuze eigenlijk snel gemaakt. “Het is een heel mooi pand in een geweldige omgeving. Wij zagen direct veel mogelijkheden en zijn daarom ook het avontuur aangegaan”, laat Jolanda Koggel, vrouw van Marc, weten. “De omgeving leent zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht. Met een restaurant en hotel kunnen wij onder andere de wandelaars en fietsers voorzien van een heerlijke plek om tot rust te komen en een hapje te eten.”

In het restaurant worden naast pannenkoeken, ook diverse andere gerechten geserveerd. Het nieuwe interieur draagt een lichte kleur en voor de kids is er een speciale kinderruimte. Het hotel bevindt zich achter het restaurant en telt 13 eenpersoons kamers. “Het is een sfeervol geheel geworden en geschikt voor zowel zakelijke als informele bijeenkomsten. Ook is de Barones een mooie locatie voor bijvoorbeeld een trouwerij”, aldus Jolanda.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het opzetten van de nieuwe website www.debaronesdalfsen.nl. Deze gaat 23 november online en hierop is alles te vinden over het nieuwe pannenkoekenhuis en hotel. Wil je nu al meer informatie dan kun je telefonisch contact opnemen via 0529 – 435666. De Barones bevindt zich aan de Gerner Es 5a in Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.