heisa baalder speelt renovatie op 24 november

Op 24 november is het zover. Dan voert toneelvereniging Heisa Baalder voor de eerste keer dit jaar het toneelstuk ‘Renovatie’ op. Dit blijspel laat zien dat niet alleen huizen maar ook mensen gerenoveerd kunnen worden.

Droge Klaas en zijn moeder hebben heel veel geld en land maar Klaas heeft geen vrouw. Klaas’ moeder probeert Klaas met wat chantage te koppelen aan de dochter van de dorpswinkelier. Hoe twee moderne dames Klaas uit zijn oude kleren krijgen en hem gaan renoveren brengt doldwaze situaties met zich mee.

Heeft u ook behoefte aan een avondje heerlijk ontspannen lachen kom dan op 24 november naar zaal Mulder. De avond begint om 20.00 uur.

Kaarten zijn te reserveren bij Zaal Mulder via 0523-261534 en Top1Toys Hardenberg, via 0523-273221.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.