gospelkoor yes op bezoek in ommen

Gospelkoor YES uit Oosterbeek, een swingend en dynamisch koor dat vol passie zingt over het geloof, treedt op 11 november op in Ommen. Het koort zingt van moderne, eigentijdse gospels, onder de bezielende begeleiding van dirigent Bert Leeuwis. Zij treden veel op in de regio Arnhem. Ook buitenlandse trips staan op het programma. Afgelopen jaar werd Polen door het koor aangedaan.

Ruim een jaar geleden waren ze ook in Ommen. Het enthousiasme onder de kerkgangers was toen zo groot dat dominee Han Wilmink niet aarzelde om het koor weer naar Ommen te halen. Op zondag 11 november om 19.00 uur zingt en swingt YES in de Gereformeerde kerk aan de Bouwstraat in Ommen.

Het thema van de dienst is ‘Less is more?’ Han Wilmink is de voorganger en zal onder meer vertellen over de reis naar de Amish in de VS die hij onlangs maakte. Over hun optreden zegt het koor zelf: “Het zijn liederen die u tot tranen beroeren, maar het zijn ook liederen waarbij u niet meer stil kunt blijven zitten. Het zijn liederen die u een blij gevoel geven. Samen met u willen we graag in een overvolle kerk zingen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.