glazen huis bij brouwerij in nieuwleusen

Al sinds 2004 organiseert radiozender 3FM eind december een actie voor een goed doel, waarbij verschillende deejays zich zes dagen lang laten opsluiten in een zogeheten glazen huis. Dit gebeurt elk jaar in een andere stad. Daarnaast worden ook steeds meer acties georganiseerd om Serious Request te ondersteunen. Voor het eerst gebeurt dat nu ook in Nieuwleusen. Gerco Klinge neemt met de Vereniging Activiteiten Noord het initiatief. “We krijgen heel veel positieve reacties en veel mensen willen ons ondersteunen,” vertelt Klinge. “Van verschillende mensen en bedrijven hebben we al toezeggingen gekregen dat ze willen helpen. De unit waar de deejays in gaan zitten is bijvoorbeeld al geregeld. De mensen zijn heel enthousiast.”

Klinge en zijn kompanen Sijvert de Boer en Berrie Lamberts zijn van plan om rondom het glazen huis verschillende acties te organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. “Het is een win-win-situatie. Normaal gesproken organiseer je acties om er zelf beter van te worden. Nu helpen we mensen en zetten we Nieuwleusen-noord ook nog eens extra goed op de kaart.” Een streefbedrag kan Klinge echter nog niet noemen. Deze week wordt bekend wie er in het glazen huis plaats gaan nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.