Home / archiefcentraal / glasvezel begint te leven in dalfsen

glasvezel begint te leven in dalfsen

In Dalfsen is de strijd om het glasvezel nu echt begonnen. Wanneer 30 procent van de Dalfser huishoudens zich voor eind januari aanmeldt, begint Reggefiber met de aanleg van een netwerk in Dalfsen en Lemelerveld. Dit wordt een open netwerk, waardoor de inwoners kunnen kiezen uit meerdere aanbieders.

“De afgelopen dagen kregen wij bergen post van diverse providers,” laat een van onze trouwe lezers weten. “Het woord glasvezel begint langzaam in te burgeren in Dalfsen.” Ook KPN heeft zich met de opening van een glasvezelwinkel in die strijd gemengd.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.