gitaarconcert bij landgoedcentrum vilsteren

Op zondag 25 november zullen in het landgoedcentrum van Vilsteren drie jonge, talentvolle gitaristen optreden. Zij vormen samen het Baldur Gitaar Ensemble en staan bekend om hun bijzondere gitaarspel. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is vrij (collecte na afloop). U dient zich wel vooraf aan te melden om zeker te zijn van een zitplaats.

Landgoedcentrum Vilsteren biedt jonge talenten een concertpodium. Als eerste zal het Baldur Gitaar Ensemble uit Zwolle daar het spits afbijten met een uniek gitaarconcert. Sjors Holleboom, Robin Scherpen en Tom Edskes zullen muziek uitvoeren van Francis Poulenc, Gabriel Pierne, Paulinho Nogueira en Pieter van der Staak. Deze drie jonge, talentvolle en bevlogen gitaristen willen meer zijn dan een gewoon gitaartrio. Niet alleen maken zij gebruik van speciale instrumenten als de kwartgitaar en de kwintbasgitaar. Ook zijn ze in staat om alle mogelijke muziek om te zetten in een geschikt arrangement voor gitaar. Opgericht in 2012, zijn deze jonge talenten hard bezig om een plek in de muzikale top te veroveren.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren 2012-2013. Het landgoedcentrum aan de Vilsterse Allee 1d te Vilsteren, is vanaf 14.00 uur geopend. Na afloop van het concert is er een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur. Omdat het landgoedcentrum maar een beperkt aantal zitplaatsen heeft, is aanmelden voor dit concert verplicht.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar muzieklandgoedvilsteren@hotmail.nl

Het volgende landgoedconcert is op zondag 9 december om 15.00 uur in de Willibrorduskerk met het Vocaal Ensemble Sequens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.