fleurcentrum blok 20 jaar in ommen

In al die jaren is er uiteraard veel veranderd. Zo is de winkel meerdere malen ‘op de schop gegaan’. Om met de tijd mee te gaan is het logo van de winkel veranderd en zijn vooral de decoratieartikelen uitgebreid.

De grootste verandering heeft echter het afgelopen jaar plaatsgevonden. De winkel beschikt sinds enkele maanden over een website, www.fleurcentrumblok.nl, waarop de klanten eenvoudig een boeket kunnen bestellen. Zij kunnen er voor kiezen om het boeket zelf af te halen in de winkel, of het te laten bezorgen door heel Nederland.

Naast deze veranderingen zijn er ook bepaalde dingen hetzelfde gebleven. Wat hierin opvalt, is het feit dat twee werkneemsters sinds de start nog steeds in dienst zijn bij Fleurcentrum Blok. Iets wat niet vaak voorkomt, vinden ook de werkneemsters Marijke Assen en Paulien Kamphuis zelf ook: “Je hoort niet vaak dat mensen al zolang in een winkel werken. Wij hebben het altijd met plezier gedaan en hopen het nog lange tijd met plezier te mogen doen.”

Net als bovengenoemden hopen ook de overige werkneemsters nog lang namens Fleurcentrum Blok bloemen te verkopen in Ommen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.