esmee voor een dag prinses in beerze bulten

Esmée (6) is ziek. Ze heeft knikkers in haar hoofd, zegt ze zelf, een levensbedreigende ziekte. Make A Wish Nederland heeft haar met en haar gezin en vriendjes donderdag een onvergetelijke dag bezorgd op de Beerze Bulten Camping & Accommodaties.

Esmée stond al te juichen toen ze de zuurstokroze limousine zag die voor hun huis kwam rijden. “Cool, die is mooi”, riep ze. Er stond kinderchampagne klaar in de auto, Assepoester speelde op de tv, er zat cola, sinas en taksi in het koelkastje en een mand veel leuke spelletjes en lekkers.

Eerst mocht Esmée samen met haar vriendin Aislinn shoppen bij Intertoys in Oosterwolde. De limousine werd gelijk al iets krapper met alle cadeaus en ballonnen die mee moesten in de auto. Bij de Intertoys kreeg Esmée ook nog een heel speciaal cadeau, twee posters van haar favoriete zanger, van Monsif, speciaal voor haar gesigneerd. Na het winkelen vertrok de limousine richting Beerze Bulten in Beerze bij Ommen.

Esmée is dol op animatieteams en gekke typetjes. Dat kwam goed uit, want Beerze Bulten draagt Make A Wish Nederland een warm hart toe en sponsort hen. Wat is het dan ook mooi dat er zelf een wens in vervulling kon gaan. Het restaurant was deze ochtend speciaal voor Esmée was, niemand anders mocht er in.

Vervolgens was het tijd om naar het Giga Konijnenhol te gaan om te klimmen en te klauteren. Na de lunch werden de dames meegenomen naar de beautysalon voor een prinsessenbehandeling. Hun benen, voeten en armen werden gemasseerd, gescrubd en heel erg lekker zacht gemaakt. De nageltjes werden gelakt en er werden leuke bloemetjes opgeplakt. Toen werd de prinsessentoverkast opengetrokken en daar kwamen twee prachtige roze prinsessenjurken uit. Schoentjes, maillots, truitjes en een echte tiara, aan alles was gedacht.

Esmée haar lievelingssnoep is alles van Haribo. Van Haribo heeft ze daarom een enorm groot feestpakket gekregen met allemaal feestdingen en heel erg veel snoep. Er waren nog meer verrassingen, zoals een rondrit op een praalwagen met muziek van Monsif over de camping. Alle gasten van de camping waren uitgelopen om de prinsessen met eigen ogen te aanschouwen. Alles was versierd, de mensen klapten en de mensen maakten buigingen en ze kregen zelfs tekeningen van kinderen langs de route. Esmée en Aislinn bleven maar zwaaien als echte prinsessen, wat was al die aandacht geweldig. Esmée was in één klap wereld beroemd op de Beerze Bulten.

Om 15.00 uur was het tijd voor de grote show in het Giga Konijnenhol. Esmée en Aislinn zaten op twee fluweelrode koninklijke sofa’s, de rest van het publiek zat gewoon op de konijnenholbankjes. Verschil moet er zijn. Speciaal voor Esmée was de show aangepast en speciaal voor haar uitgevoerd. Esmée, en iedereen, vond de show prachtig. Tess kwam later nog een cadeau brengen voor Esmée, een echt Mega Mindy-pak. Zo kon Esmée ook de superheld uithangen. Er werd gedanst en gezongen voor Esmée. Wat heeft Esmée een speciale dag gehad in Beerze Bulten.

Om 16.00 werd het echt tijd om te vertrekken en aangezien Esmée van typetjes houdt, en van pannenkoeken is er maar één adres wat daar aan kan voldoen. Het pannenkoekschip van Capt’n Pancake in Leeuwarden. Esmée had al wel wat gerust in de limousine, dus kon er weer even tegenaan, zienderogen leefde ze weer wat op. Met capt’n Pancake ging ze nog pannenkoeken opgooien en weer opvangen. Dit ging niet helemaal goed, de pannenkoek belande bij de capt’n op het hoofd en bij pa op de schoot. Esmée haar ogen vielen bijna dicht, tijd om naar huis te gaan. Er kon lekker gerust worden in de limousine. Filmpje, muziekje heerlijk rustig liggen. Kortom, een super geslaagde wensdag voor Esmée.