erik drenthen man in vorm bij kloosterhaar

Kloosterhaar heeft zaterdagmiddag het thuispelende Zwolse HTC van de mat gespeeld door met 0-4 te winnen. Erik Drenthen zorgde hoogstpersoonlijk voor alle vier de doelpunten. Door de overwinning komen ze op een gedeelde derde plek, samen met SVI en Gramsbergen.

Op het Zwolse Pelikaan was het na zeven minuten spelen al raak. Een voorzet van Reinders werd benut door Erik Drenthen, die hem in het doel kopte. HTC wist geen raad met het vroege doelpunt. Iets minder dan tien minuten later verdubbelde de man in vorm de stand vanuit een hoekschop. In de 23e kwamen de zwartwitten op met een aanval over de rechterflank. Met een strakke steekbal zette Reinders Drenthen voor het doel. Deze prikte de bal beheerst tegen de netten en maakte hiermee zijn onvervalste hattrick compleet. Vlak voor rust gaf hij de genadeklap aan de Zwollenaren die zij niet meer te boven zouden komen. Vanuit een hoekschop kopte hij de bal binnen.

“Deze wedstrijd was genieten. Met z’n allen creëren we de kansen, als team”, benadrukt Bert Snippe de inzet van zijn hele ploeg, “dat Drenthen ze afmaakt, dat is heel goed. De tegenstander heeft maar één kansje gehad.” Na een uur spelen kon Bert Snippe, met een 0-4 voorsprong, spelers rust geven.

“De tegenstander stelt zich in op ons. Elke week moeten we wat anders bedenken”. Volgende week speelt Kloosterhaar uit tegen het lager geklasseerde Hardenberg ’85, dat gelijkspeelde tegen IJVV. HTC probeert bij te blijven met de middenmoot en moet komende zaterdag tegen Mariënberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.