Home / archiefcentraal / eerste voorstelling bel canto in de trefkoele

eerste voorstelling bel canto in de trefkoele

Bel Canto gaf afgelopen vrijdag- en zaterdagavond hun eerste voorstellingen in de Trefkoele in Dalfsen. De voorstelling ‘One Touch of Venus’, een sprankelende Broadway Musical met veel humor en muziek, werd opgevoerd. De muziek was afkomstig van Kurt Weil en Odgen Nash schreef de oorspronkelijke tekst. Deze werd door Meijke van Herwijnen vertaald naar het Nederlands.

Wethouder Maurits von Martels was aanwezig bij de eerste uitvoering. Hij was erg te spreken over de voorstelling, zo liet hij via Twitter weten: “Vanavond geraakt door “One touch of Venus”. Musical werd schitterend naar voren gebracht door Bel Canto Vechtstreek. Nog 3 voorstellingen!”

Op 16 november is de derde voorstelling in theater De Voorveghter in Hardenberg. Op 23 november wordt het stuk opgevoerd in theater Odeon in Zwolle.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.