eerste prijs voor muzikanten crescendo

Muziekvereniging Crescendo heeft zaterdag 10 november een eerste prijs behaald op het muziekconcours in de ‘Lawei’ te Drachten. Met 82,67 punten kan de vereniging spreken van een goede eerste prijs en dirigent Maarten van der Kolk is zeer tevreden over dit resultaat. Voor hem is dit tevens zijn eerste concours dat hij mocht dirigeren.

De 49 leden van het orkest van Crescendo hebben het afgelopen jaar flink gestudeerd voor het concours tijdens de wekelijkse repetities en op het studieweekend in Hellendoorn. Ook is er een try-out concert geweest in samenwerking met Muziekvereniging VIVO in Veessen.

Aart Wagenaar (91 jaar): ‘We hebben tijdens onze repetities de winst al behaald. We hebben het afgelopen jaar bewezen wat we kunnen en dat is alleen al een eerste prijs waard’. Het orkest heeft de dag afgesloten met een buffet in het verenigingsgebouw en kan nu weer beginnen met de voorbereidingen voor het aankomende kerstconcert en de jaarlijkse uitvoering. Bekijk www.crescendo-ommen.nl voor de komende activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.